Aanmelden 
Home Over ons Producten Portfolio Contact  
 

Ramen en deuren

Phyfferoen Kurt  is een gespecialiseerd bedrijf van buitenschrijwerk en plaatst ramen en deuren in hout, aluminium en PVC in Nieuwbouw en Renovatie's.

Hierbij gebruiken wij enkel materialen van de beste kwaliteit, geleverd door sterke partners zoals Sapa: en Deceuninck en Onze eigen Houten Ramen in alle houtsoorten : Meranti , afromozia , Afzelia , padouk enz .
Deze houten ramen kunnen afgelakt worden zodanig dat ze onderhoudsvriendelijk worden. ( Gebeitst )
Al onze ramen zijn voorzien van een CE keuring en voorzien van een hoge isolatiewaarde EPB , de afwerking van onze ramen kunnen zowel afgewerkt worden in kunststof of hout ( idem kleuren ) bij afwerking kunnen ook nieuwe vensterbanken voorzien worden.

De ramen en deuren hebben een hoge thermische en akoestische isolatie en zijn beschikbaar voor elke bouwstijl , en zijn voorzien van inbraakvertragend beslag , altijd hoogredementsglas van kw 1.1 .
of gelaagd waar nodig; Al onze ramen worden door ons bedrijf geplaatst en afgewerkt , zodanig dat er vakkundig gewerkt kan worden.
de ramen kunnen naar u wensen voorzien worden van draai tot wentel richting van opening en kan ook voorzien worden van nodige vliegramen ( ook alle kleuren )

onze voordeuren zijn steeds voorzien van onderkant Calterfeint , ( deurdichter )   en met meer punt sluiting .
Wij kunnen de uitbraak en wegvoeren van puin voorzien voor u .

Voor meer informatie over de Zendow-ramen en deuren van Deceuninck: bezoek onze toonzaal of neem contact met ons op

 
Phyfferoen Kurt Pyfferoen Schrijnwerken Ramen Deuren Raam Deur PVC Hout Timmerman Gullegem Kortrijk