Aanmelden 
Home Over ons Producten Portfolio Contact  
 

Rolluiken


Onze rolluiken  bestaan uit hoogwaardige Pvc Van Deceuninck Of Aluminium.
Onderandere : Voorzetrolluiken : Zijn Rolluiken die kunnen geplaatst  worden voor bestaande ramen, als ook nieuwe dit kan manueel bediend worden Of Elektrisch . Alle Ral kleuren Mogelijk dit is een oplossing indien bestaande ramen niet voorzien zijn van een rolluik.

De Monoblok is een blok die op het raam geplaatst wordt zodanig dat er waar geen rolluik is toch één  kan geplaatst worden , zonder kast naar buiten te brengen zodat de buitenzijde één vlak geheel blijft.

Dan hebben we nog de traditionele Rolluiken die vanaf bepaalde breedte automatisch worden versterkt en al onze rolluiken worden voorzien van de onderlat in Aluminium ( Kleur Van Ramen) zodanig dat wind geen uitslag kan geven op onze rolluiken

Alle rolluiken kunnen dus manueel of elektrisch bediend worden wij zelf zorgen voor deze aansluiting.
Onze rolluiken kunnen ook voorzien zijn  met een anti inbraak systeem zodanig dat de rolluiken niet kunnen worden opgetild. alsook alle herstellingen van rolluiken en motoren

 
Phyfferoen Kurt Pyfferoen Schrijnwerken Ramen Deuren Raam Deur PVC Hout Timmerman Gullegem Kortrijk